Women of IFA Network

Dansk
English

Den danske afdeling af Women of IFA (WIN) har to repræsentanter: Professor Liselotte Madsen, viceinstitutleder ved juridisk institut på Aalborg Universitet og PhD Susi Baerentzen, postdoc ved IBFD i Amsterdam. Det danske WIN-arbejde har to hovedformål:

For det første, skal det være med til at gøre kvinder til en endnu større styrke i skatteretten ved at etablere et netværk for kvindelige danske skattefolk. Som del af dette initiativ er det ambitionen at have mindst én stor, og eventuelt en mindre event, hvert år med et akademisk/praktisk emne og med fokus på kvindelige skattefolk til at præsentere det. Den første event løber af stablen i november 2021.
 
For det andet skal arbejdet være med til at gøre de dygtige kvindelige skatteeksperter mere synlige, både i Danmark og i udlandet. Planen for at føre denne ambition ud i livet er at etablere et online register af alle interesserede kvindelige skatteeksperter med beskrivelse af deres kvalifikationer mv. til brug for præsentationer ved konferencer, seminarer mv.
 
Den danske afdeling af WIN arbejder tæt sammen med de øvrige nordiske WIN-afdelinger, blandt andet med henblik på at arrangere fælles, internationale arrangementer.
 
Hvis du er interesseret i, at undersøge WIN yderligere, da kan du vores hovedside her.
 
Dansk
English

Liselotte er viceinstitutleder ved juridisk institut og professor i skatteret på Aalborg Universitet. Hun er en af landets førende akademiske skatteeksperter med en solid og bred erfaring i både national- og international skatteret. Hun er desuden medlem af forretningsudvalget i Dansk Skattevidenskabelig Forening og har tidligere været involveret i det globale IFA-arbejde som nationalrapportør ved kongressen i Seoul i 2018.

Dansk
English
Susi Baerentzen er postdoc-forsker under Carlsbergfondets internationale legat hos IBFD i Amsterdam, hvor hun forsker i skatteyderes rettigheder. Hun har en Ph.d. i international skatteret- og økonomi, som handler om effektiviteten af generelle omgåelsesklausuler i OECD og EU. Susi Har tidligere arbejdet som skattejurist hos både et stort rådgivningshus og i Skatteministeriets Departement. Hun har desuden arbejdet for den globale IFA-organisation som rapportør ved kongressen i London i 2019.

Kontakt os

Skriv en e-mail til WIN på: susibaerentzen@gmail.com

Scroll to Top